Oferte de pelerinaj în Ucraina: Lavra Pecerska (Kiev) și Lavra Poceaev  30 Noiembrie - 05 Decembrie  2021..

     Ziua I-a:

     Deplasare din Iaşi spre Kiev pe ruta Cernauti.Se vor vizita M-rea Banceni si M-rea Boian unde se afla icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, care plange.

 Seara cazare  in Kiev.

     Ziua a II-a:

      Deplasare spre vizitarea Lavrei Pecerska, care adăposteşte peste 122 de Sfinte moaşte. În cadrul Marii Lavre se vor vizita Catedrala „Adormirea Maicii Domnului”, Biserica „Sfintei Cruci”, peştera Sf. Antonie cu biserica subterană, a doua din lume, la o adâncime de 9 metri, peştera Sf. Teodosie întemeietorul Lavrei Pecerska. 
       Catedrala Sf Vladimir cu moastele Sf Varvara si a Sf ierarh Macarie.M-rea Pocrovski cu moastele Sf. Anastasia, M-rea Florovski cu moastele Sf. Elena, M-rea Sf Treime din gradina botanica unde se afla moastele Sf Iona si icoana facatoare de minuni “  Maica Domnului cu trei maini “, M-rea Vedenskii - icoana Maicii Domnului “Indeamnane la smerenie’’- moastele Sf. Olimpiada si a Sf. Dimitria. 

       Deplasare spre “ pustia Kitaevo”unde vom vizita M-rea Sf Treimi spre inchinare la moastele Sf Teofil, manecutele si epitrahilul Sf Serafim de Sarov , pestera Cuvioasei Dositeia,M-rea Sf Pantelimon” Teofania” .
Cazare  în Kiev.

     Ziua a III-a:

      Deplasare spre Cernigov. Vizita la Catedrala care adaposteste moastele Sf Teodosie si a Sf Lavrentie-cunoscut pentru minunile sale, bastonul Sf Lavrentie alunga duhurile rele si tamaduieste bolnavii, M-rea Sf Treime a Sf Ilie – pestera si fantana Cuv. Antonie  de 1000 de ani cu apa tamaduitoare in special pentru ochi , M-rea Adormirii Maicii Domnului de Elet unde se afla icoana facatoare de minuni dintr-un brad.,M-rea Sf Gheorghe – icoana Maicii Domnului “ Eu sunt cu voi si nimeni impotriva voastra”.

Cazare in Kiev

     Ziua a IV-a:

     Deplasare spre Lavra Poceaev, întemeiată în sec. al XIII-lea, unde odata ajunsi ne vom caza la hotelul manastirii , dupa care se va participa la slujbele de seara. 

     Cazare la hotelul Lavrei Poceaev .

     Ziua a V-a:

       Dimineata, dupa inchinarea la Icoanele facatoare de minuni din Catedrala Adormirea Maicii Domnului se va merge la biserica Sfintilor Iov si Amfilohie si la pestera Sfantului Iov unde se afla moastele acestora.

  Participam la Sfanta Liturghie, urmata de servirea mesei.

       In continuare se vor vizita Schitul “Sfîntului Serafim de Sarov” unde se afla particele din moastele Sfintilor si crucea Sfintului Nichita. Apoi cimitirul Lavrei, aici se află si mormantul Sfantului Anfilohie de la Poceaev,  unde şi acum se savarsesc minuni.

     Urmatoarea oprire va avea loc la Izvorul Tamaduitor al Sfintei Ana(cei care doresc se pot baga in apa) , temperatura apei este de 4 grade , indiferent de anotimp .

       Ultimul obiectiv al celei de-a V-a zi este Manastirea "Botezul Domnului" din Kremenet, unde se afla icoana facatoare de minuni "Cauta la smerenie".

      Cazare la hotelul Lavrei Poceaev .

     Ziua a VI-a:

      Dupa Sfanta liturghie si masa , calatorim catre  Cernauti cu oprire la Hresciatic, Manastirea "Sfantul Ioan Teologul" (izvor cu apa tamaduitoare). Se va vizita fosta Mitropolie a Bucovinei din Cernauti.

Servicii incluse:

- transport cu microbusul 8+1 locuri

- cazare: 2 nopti hotelul manastirii Poceaev si 3 nopti in Kiev;

- ghid vorbitor de limba romana si insotitor de grup.

Servicii neincluse :

- asigurare medicala

Acte necesare : 

- pasaport valabil 30 zile

Pret promotional: 200 EURO / persoană